Gerealiseerde websites

Referenties

Installatie en montage

Voor het installatie- en montagebedrijf Schiphorst en Van Schaik uit Apeldoorn is bovenstaande website gerealiseerd. Op de website zijn de verschillende installatie- en montagewerkzaamheden uitgelegd, zijn een aantal gerealiseerde projecten uitgelicht en is er een productcatalogus aanwezig met producten die in de winkel in Apeldoorn te koop zijn.

www.schiphorstenvanschaik.nl

Website gemaakt voor Bolt ergotherapie

Trainer ergotherapie

Marije Bolt is een trainer op het gebied van ergotherapie en onder de naam Bolt ergotherapie is ze als ZZP'er actief. De website is 100% AVG compliant. Verder werd er naast de website ook het logo en cv vormgegeven, de privacyverklaring geschreven en de fotografie verzorgd.

www.bolt-ergotherapie.nl

Fotograaf

Centraal bij deze website staan de verschillende fotogalerijen. Door de mogelijkheid om foto’s te plaatsen met verschillende formaten ontstaat een speels effect waarbij subtiel de aandacht van de bezoeker gericht kan worden.

www.michielvisser.nl

Wiskunde bijles

Een eenvoudige maar complete website met alles op één pagina. Centraal staan diegenen die de bijles geven met korte cv. Uiteraard is de website responsief en dus geschikt voor zowel smartphones, tablets als desktops.

www.wiskundebijlesypenburg.nl

Webdesign

Uitgangspunt bij het maken van deze website was om een ontwerp te maken met andere uitgangspunten dan de gemiddelde website. Het menu bestaat uit bolletjes die te voorschijn komen doordat de rest van de pagina naar beneden glijdt.

www.andersomwebdesign.nl