Wie bouwt die websites?

Over Andersom Webdesign
Michiel Visser
Michiel Visser Webdesigner
pijl pijl

Webdesigner

Michiel Visser is de website designer. Dankzij zijn opleiding als informaticus (Vrije Universiteit A’dam) en een gerichte opleiding voor webdesign is Michiel er helemaal klaar voor.

Webskills die Michiel gebruikt zijn HTML5, CSS, SASS, Javascript, jQuery en PHP. Als CMS gebruikt hij Wordpress, echter zonder gebruik te maken van standaard templates; elke website wordt van de grond af aan opgebouwd met genoemde technieken.

pijl

Fotograaf

Naast website designer is Michiel ook zelfstandig fotograaf, met een studio aan huis. Zijn oog voor grafische kwaliteit van beeldmateriaal heeft hij hier ontwikkeld. Ook komen zijn photoshop skills goed van pas als het beeldmateriaal dat voor een website gebruikt moet worden kwalitatief voor verbetering vatbaar is.

Check www.michielvisser.nl voor zijn werk.

pijl

Business analist

Michiel is jaren IT business analist geweest, eerst in loondienst en later als freelancer. Hij heeft voornamelijk gewerkt voor de grote telecombedrijven.

In 2012 heeft hij zijn carrière als business analist beëindigd om meer ruimte te geven aan creativiteit. Zijn analyse skills komen natuurlijk wel nog steeds van pas.