Websites met aandacht gemaakt

Alles over je website
Maatwerk

100% maatwerk

De website die je krijgt is een 100% maatwerk website. Dat betekent dat er geen standaard templates gebruikt worden. Een website op maat dus, met aandacht gemaakt en passend bij de identiteit van je bedrijf.

Sterke inhoud

Sterke inhoud

80% van het succes van een website wordt bepaald door goede inhoud: kwalitatief goede teksten en afbeeldingen die aansluiten bij wat je bezoeker zoekt. Als je wilt ondersteun ik je hier ook bij, variërend van een reviewrol tot redigeren van teksten, maken van foto’s en het selecteren en grafisch optimaliseren van fotomateriaal.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Voor elke website maak ik een grafisch ontwerp voorafgaand aan de bouw van de website. Dit is een serie van afbeeldingen van hoe de website eruit komt te zien. Dit geeft je de mogelijkheid om eventueel bij te sturen als dat nodig is. Jij bent in control.

Vindbaarheid

Vindbaarheid

De website wordt vanaf de grond aan opgebouwd met de gewenste zoekwoorden in gedachte. Dat betekent dat je website van begin tot eind geoptimaliseerd wordt voor deze zoekwoorden. Hierdoor is je website klaar om goed gevonden te worden. Daarnaast krijg je adviezen waarmee je de ranking in zoekmachines verder kunt verhogen.

onderhoudbaarheid

Onderhoudbaar

Samen met de website wordt een content management systeem (CMS) opgeleverd. Hiermee kun je zelf de inhoud van je website beheren, zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

Responsief

Responsief

Responsief betekent dat de website zich aanpast aan de grootte van het scherm waarop het bekeken wordt. Elke website wordt standaard responsief opgeleverd. Dat betekent dus dat deze geschikt is voor zowel smartphones, tablets als desktops.

Verkeersanalyse

Verkeersanalyse

Als je een website hebt wil je natuurlijk ook weten hoeveel bezoekers je krijgt, waar ze vandaan komen, etcetera. Dit kun je bekijken met Google Analytics. Je website wordt standaard inclusief Google Analytics opgeleverd.

Webshop

Webshop

Realisatie van een webshop behoort tot de mogelijkheden: je website wordt uitgebreid met de mogelijkheid om producten te zoeken, toe te voegen aan het winkelwagentje, af te rekenen met de gewenste betalingsopties en het volgen van orders door in te loggen op een eigen account voor klanten. Als eigenaar kun je producten beheren en de orders volgen en afhandelen door in te loggen op het content management systeem.

Lage kosten

Lage kosten

Je hebt al een website vanaf 345 euro exclusief btw. Dit is inclusief een ontwerp op maat. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw website.